Ring oss

+47 46 51 42 82

Send e-post

booking@blefjell-hytteutleie.no

Hyttedrømmen

10+ hytter høy standard

Stor NY flott høystandard hytte på et flott nytt hyttefelt ved blestølen med fantastisk utsikt og fine sol forhold (Blestølen hyttegrend) Området er åpent og luftig med storslått natur.

Her går skiløypa rett forbi hyttefeltet med kort vei inn på fjellet med mange mil med skiløyper og flott terreng både sommer som vinter. Hytta ligger i et populært området som det nå bygges mange nye flotte hytter. Blefjell ligger sentralt i forhold til de store byene på østlandsområdet og kun 1 time og 30 min med bil fra Oslo.

Blestølen cafe ligger 10 min spasertur unna. Her kan du få servert middag eller bare ta noe godt å drikke. Hytta har 8 soverom med totalt 20 sengeplasser(to soverom med familiekøye, 5 soverom med dobbeltseng og ett soverom med fire enkeltsenger), 2 stuer, 3 bad (det ene badet tilhørende hovedsoverom).

På hovedbad er det dobbeldusj, badstu med utgang til uteplass hvor det er en jacuzzi med flott utsikt utover fjellet. I 1 etasje er det gulvvarme i alle rom. Stor åpen stue kjøkken løsning med spisebord med plass til 20 personer

Velkommen til Utsikten!

Påkrevde felt er merka med*

Fasiliteter

Inkludert

Kart

Booking

Spørsmål om hytte eller booking? Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller send oss en e-post

Påkrevde felt er merka med*

Påkravde felt er merka med *Reserve of 1 available accommodations.

Utsikten er tilgjengeleg for valgt periode.

Pris frå: