Ring oss

+47 46 51 42 82

Send e-post

booking@blefjell-hytteutleie.no

Hyttedrømmen

10+ hytter høy standard

Flunkende ny flott høystandard hytte med 14 sengeplasser til leie i Bakkansetervegen på Blefjell!

Flunkende ny flott høystandard hytte med 14 sengeplasser til leie i Bakkansetervegen på Blefjell! Hytta ligger solrikt og flott til nedenfor Blestua, med en nydelig utsikt over mot Norefjell og gode solforhold. Området er åpent med luftig storslått natur. Her er det kort vei inn på fjellet med mange mil skiløyper og flott turterreng sommer som vinter! Hytta ligger i ett populært området hvor det er blitt bygd mange flotte hytter!

Denne hytta har 5 soverom(2 soverom med familiekøye, 2 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med dobbeltseng og 2 enkeltsenger), 2 stuer, jacuzzi og badstu. Stor åpen stue og kjøkkenløsning med spiseplass til 14 personer. Stua har i tillegg store gode vinduer som tar naturen inn i stua, her får du maksimal utsikt utover fjellet – selv innenfra. Hytta tilbyr jacuzzi, badstu, elbil-lader, wifi, ps 3 med spill, samt masse gode gammeldagse brettspill!

Blefjell ligger sentralt i forhold til de store byene i Viken fylkeskommune. Kun 1 time og 30 minutter med bil fra Oslo. Blestua cafe ligger ca 10 minutters spasertur unna. Her kan du nyte både en god middag og noe godt å drikke! Med i prisen er strøm, ved, jacuzzi og utvask. Velkommen til Askeladden!

Fasiliteter

Inkludert

Kart

Booking

Spørsmål om hytte eller booking? Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller send oss en e-post

Påkrevde felt er merka med*

Påkravde felt er merka med *Reserve of 1 available accommodations.

Askeladden er tilgjengeleg for valgt periode.

Pris frå: