Ring oss

+47 46 51 42 82

Send e-post

booking@blefjell-hytteutleie.no

Hyttedrømmen

10+ hytter høy standard

Helt ny høystandard 14 sengs hytte til leie på Blestølen hyttegrend!

Helt ny høystandard 14 sengs hytte ferdigstillt november 2020. Hytta ligger flott til ved Blestølen med fantastisk utsikt mot Norefjell og gode solforhold. Området er åpent og luftig med storslått natur. Her går skiløypa rett forbi hyttefeltet med kort vei inn på fjellet med mange mil skiløyper og flott turterreng sommer som vinter.

Hytta ligger i ett populært området som det bygges mange flotte hytter (Blestølen Hyttegrend). Her er det 5 soverom(1 soverom med familiekøye, 3 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med dobbeltseng og sovesofa), 2 stuer, 2 bad, jacuzzi og badstu. I 1 etasje er det gulvvarme i alle rom. Stor åpen stue og kjøkkenløsning med spisebord med plass til 14 personer.

Blefjell ligger sentralt i forhold til de store byene i Viken fylkeskommune. Kun 1 time og 30 min med bil fra Oslo. Blestølen cafe ligger 10 min spasertur unna. Her kan du få servert middag eller bare noe godt å drikke. Med i prisen er strøm, ved, jacuzzi og sluttvask. NB på denne hytta er det ikke wifi/Internett Velkommen til Stjernegløtt

Fasiliteter

Inkludert

Kart

Booking

Spørsmål om hytte eller booking? Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller send oss en e-post

Påkrevde felt er merka med*

Påkravde felt er merka med *Reserve of 1 available accommodations.

Stjernegløtt er tilgjengeleg for valgt periode.

Pris frå: