Ring oss

+47 46 51 42 82

Send e-post

booking@blefjell-hytteutleie.no

Hyttedrømmen

10+ hytter høy standard

Glimmerknatten

Flunkende ny flott høystandard hytte med 14 sengeplasser til leie like ved Blefjellheisen på Blefjell!

Flunkende ny flott høystandard hytte med 14 sengeplasser til leie på Blefjell – like ved Blefjellheisen og med oppkjørte skiløyper rett utenfor hytteveggen! Hytta ligger solrikt og flott til mellom Blestua og Gvelven, med en nydelig utsikt over mot Norefjell og meget gode solforhold og utsikt. Området er åpent med luftig storslått natur. Her er det kort vei inn på fjellet med mange mil skiløyper og flott turterreng sommer som vinter! Hytta ligger i ett populært området hvor det er blitt bygd mange flotte hytter!

Denne hytta har 5 soverom, stor åpen stue og kjøkkenløsning med spiseplass til 14 personer. Stua har i tillegg store gode vinduer som tar naturen inn i stua, her får du maksimal utsikt utover fjellet – selv innenfra. 

Blefjell ligger sentralt i forhold til de store byene i Viken fylkeskommune. Kun 1 time og 30 minutter med bil fra Oslo. Blestua cafe ligger ca 20 minutters spasertur unna, ti min til Gvelven Kro. Her kan du nyte både en god middag og noe godt å drikke! Med i prisen er strøm, ved og utvask. Velkommen til Glimmerknatten!

Fasiliteter

Inkludert

Kart

Booking

Spørsmål om hytte eller booking? Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller send oss en e-post

Påkrevde felt er merka med*

Påkravde felt er merka med *Reserve of 1 available accommodations.

Glimmerknatten er tilgjengeleg for valgt periode.

Pris frå: